Samtalsterapi - Opening Lotus

Samtalsterapi i Hedemora och online

Upplever du en känsla av otillräcklighet eller allmänt missnöje? Saknar livsglädje eller fastnar i återkommande bekymmer och oro?

Om du längtar efter att må bättre men känner dig osäker på var du ska börja, så kan jag erbjuda en trygg plats för dig och dina känslor.

Mariel Roxendal har över 15 års erfarenhet som terapeut och erbjuder terapi i Borlänge, Hedemora och online.

Boka tid för ett kostnadsfritt första samtal!

Att få verktyg som gjort att jag hittat närvaro och lugn i kroppen var för mig livsavgörande. Efter år av sökande och flera utmattningar har jag nu ett enkelt och glädjefyllt liv. Tack vare tydlig och trygg samtalsterapi med Mariel.

Jessica 48 år

Jag som tidigare lidit av mycket ångest har med Mariels hjälp fått verktygen att hantera den. Jag är så tacksam för att jag kunde ta till mig av samtalen och öveningarna.

Elise 25 år

Träffarna med Mariel har gett mig mer insikt i att det verkligen går att vara sann mot mig själv och leva det liv jag vill. De har även hjälpt mig att bli mer trygg i mig själv och visa hela mig.

Maria 45 år

Vad kan du få ut av terapin?

Vad kan du få ut av terapin?

En eller ett par sessioner i psykosyntesterapi kan motsvara eller överträffa effekten av långa perioder med mer konventionell terapi. Vanligtvis leder varje session till en varaktig och djupgående förändring till det bättre.

Terapi hjälper till

Vad kan du få ut av terapin?

Vad går det att få hjälp med?

Terapin fungerar även för dig som mår bra men känner att du kan få ut mer av livet.

Vad kan du få ut av terapin?

Hur går det till?

Utgångsläget i den här samtalsterapin är att det är naturligt att må bra, känna lycka och vara i balans.

Terapeutiska samtal varvas med skräddarsydda övningar i mindfulness, kroppskännedom och meditation. Tack vare denna kombinationen blir terapin effektiv och verkar även på djupet. De flesta klienter upplever påtagliga förbättringar i sin vardag redan efter en eller ett par sessioner.

Vad kan du få ut av terapin?

Hur många sessioner kommer jag att behöva?

Terapiarbetet är både kort- och långsiktigt. Ofta sker stora genombrott under de första behandlingarna, vilket kan leda till omfattande positiva förändringar i livet. Efter 3 till 5 behandlingar känner de flesta klienter avsevärda framsteg i den frågan som de sökte hjälp för. 

Samtidigt blir många klienter motiverade att fortsätta efter det. När de kommer in i arbetet inser de att det finns mer att hämta. De mönster i personligheten som håller dem tillbaka har formats under lång tid och påverkar dem på flera områden. Att vända på dessa mönster kräver tålamod, men leder till ökad närvaro och tillfredsställelse på alla områden i livet.

Behandlingsarbetet

Att vara inställd på 5 till 10 behandlingar, med två till fyra veckors mellanrum, för att komma in i processon och lära dig verktygen, är en rimlig plan. Därefter kan du komma på uppföljande behandlingar emellanåt, för att få stöd i din fortsatta utveckling.

Psykosyntes är inte en ytlig snabbkur utan går ner till djupa kärnstrukturer som gör att de begränsande mönstren ofta är så svåra att bryta. Det inre arbetet riktar sig mot grundläggande livsmönster och tillåter dem att omvandlas på ett positivt sätt.

Relationen med terapeuten utgör grunden i behandlingsarbetet, samtidigt som du stöds i att utveckla den inre självläkande förmågan och bli alltmer självständig. Du lär dig verktyg för att kunna fortsätta växa på egen hand.

Utgångsläget i terapin

Det är naturligt att må bra. Fokus ligger på att lyfta fram och ge energi till det som är starkt och friskt. Att erkänna att man hålls tillbaka av inre hinder, kräver både mod och mognad. Det är första steget på vägen till större ansvarstagande och mer livskvalité.

Livet bjuder ständigt på nya utmaningar och möjligheter till utveckling. Tillvaron blir så mycket mer meningsfull när vi använder dem för att växa. I terapin får du verktyg som hjälper dig att ta vara på dessa möjligheter till inre utveckling.

Vad kan du få ut av terapin?

Vad kan du få ut av terapin?

Efter en behandling

Du kan behöva tid efter en behandling till vila och reflektion. Att inte ha för många aktiviteter planerade efteråt är därför en god idé.

Plats

Pris / session

Boka ett kostnadsfritt första samtal (1 timme).

1000 kr för enstaka sessioner (120 minuter).

Paket om 5 sessioner: 900 kr/session

Paket om 10 sessioner: 800 kr/ session

Swish, bankgiro eller kontant.

avbokningar

Avbokningar mindre än 24 timmar i förväg debiteras med fullt pris.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Close Menu