Mariel Roxendal

Jag har över tio års erfarenhet av att stötta både individer och grupper i personlig utveckling- genom terapi, dans/rörelse, mindfulness och meditation. I min terapipraktik tar jag emot klienter både i Falun samt från övriga Sverige via telefon.

Jag medverkar även som workshopledare på kurser runtom i Sverige. Jag bor i en liten by på landet i Södra Dalarna med min man och våra två barn. Promenader i den omgivande naturen, textilt skapande med färgglada naturmaterial och att vara med mina barn ger mig energi och glädje.

I min praktik är jag van vid att hjälpa ungdomar och vuxna i skilda livssituationer. I mitt arbete ligger fokus inte på problemen eller diagnoserna, utan på att lyfta fram och ge plats åt det som är friskt och starkt i individen.

Mariel har ett grundat, enkelt och rättfram sätt. Hon är lyssnande och accepterande.
Sara forskare
Mariel utstrålar närvaro, klarhet och empati.
Maria kock
Mariel har en förmåga att verkställa förvandling. Efter terapin har jag blivit bättre på att ta hand om mig själv
Lena målare

Min resa

För cirka 15 år sen kom jag själv i kontakt med Psykosyntesterapi på grund av att jag kände mig hämmad av en låg självkänsla. Jag ville kunna ta för mig mer i sociala sammanhang och känna mig bekväm i mig själv.

I terapin fick jag hjälp att möta de svåra känslorna som satt i vägen för min självkänsla; det var känslor som jag i stort sett varit omedveten om och som jag hade tryckt ner under lång tid.

Efter terapin är jag mycket mer bekväm med mig själv och har bättre kontakt med den jag egentligen är. Jag är trygg i mig själv, har givande relationer i mitt liv och känner att jag har en balans mellan arbete, familj och återhämtning.